Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار لرستان با اشاره به وجود واحدهای تولیدی، عظیم خودرو و زاگرس خودرو در این استان گفت: این دو واحد صنعتی به چالش ملی تبدیل شده و این در حالی است که می توانند حلقه های مفقوده صنعت در کشور را پر کنند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد ، به نقل از روابط عمومی استانداری،  فرهاد زیویار در دیدار با  معاون صنایع عمومی وزارت صنعت ، معدن و تجارت که دفتر استاندار لرستان برگزار شد با بیان اینکه در لرستان  وارث واحدهای صنعتی هستیم که چند دهه مورد بی‌توجهی قرار گرفته و اجحاف هایی در حق آنها انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: واگذاری های نامناسب که سبب ایجاد  مباحث حقوقی شده، واگذاری و رد و بدل سهام یک واحد صنعتی و یا اهلیت نداشتن برخی از افراد در واگذاری ها در صنایع مختلف استان لرستان مشکلاتی را برای صنایع استان ایجاد کرده است. 

استاندار لرستان عنوان کرد:  برخی از صنایع استان همچون کلاف سردرگمی هستند که با بررسی هر بخش مسئله دیگری اضافه می‌شود و لازم است با انسجام و همفکری، همه بخش‌ها در کنار هم قرار گرفته و از طرف مرکز هم همراهی لازم و اعمال نظر انجام شود تا به یک تصمیم واحد برسیم و همچنین امیدوارم با حمایت وزارت صمت در خصوص حل مشکل ده‌ها واحد صنعتی که جز مسائل اصلی استان به حساب می آیند تصمیماتی اتخاذ شود. 

ممنوعیت پاس‌کاری برای تامین برق صنایع فارس بین دستگاه‌ها/ تا پایان مرداد واحدهای شهرک صنعتی شیراز تامین برق شوند پیشرفت کشور مرهون صنعت فولاد است حضور نوآوران صنعت گردشگری در همایش توسعه گردشگری ایران کهن

 وی  با اشاره به واحدهای تولیدی عظیم خودرو و زاگرس خودرو لرستان بیان کرد:  این دو واحد صنعتی جزء صنایع ملی هستند و مشکلات آن‌ها  نوعی چالش ملی است در حالی که  این واحد ها می توانند حلقه های مفقوده صنعت در کشور را پر کنند  به همین منظور  لازم است تصمیمات قاطع‌تری در رابطه وبا این دو واحد گرفته  شود تا حقوق مردم ضایع نشود و با جلوگیری از اتلاف وقت پاسخگوی مردم باشیم .

وی سرمایه گذاری های کلان در بعضی از صنایع و تعطیلی آن ها عامل مهمی در کاهش میزان اشتغال در لرستان  دانست و تصریح کرد:  امیدوارم با ساز و کار مناسب رویه امید و نشاط در استان لرستان  افزایش یابد و حضور مسئولات کشوری و پیگیری مسئولان استانی اقدامات عملی را برای مردم استان  به دنبال داشته باشد.

انتهای پیام /645/ن

منبع: تسنیم

کلیدواژه: واحد صنعتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۳۲۲۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از قیمت‌گذاری دستوری

میثم کهربائی، در گفت‌وگو با خبرنگار مهر گفت: صنعت داروهای گیاهی در کشور با چالش‌های زیادی مواجه است.

وی با عنوان این مطلب که صنعت داروهای گیاهی در کشور نیازمند کمک و حمایت سازمان غذا و دارو است تا بتواند به صنعت ارزآور تبدیل شود، افزود: این صنعت در شرایط کنونی با معضلات و مشکلاتی مواجه است.

کهربائی با اشاره به مشکلات اقتصادی و نرخ ارز در کشور که صنعت داروهای گیاهی را متأثر ساخته است، ادامه داد: حالت انقباضی سازمان غذا و دارو، ندادن قیمت‌های درست و همچنین، ضوابط بسیار دست و پا گیر، در مسیر صنعت داروهای گیاهی؛ باعث شده این صنعت با مشکلات و چالش‌هایی در مسیر رشد و توسعه مواجه شود.

وی تاکید کرد: این قوانین دست و پا گیر باید تغییر کند، زیرا؛ صنعت داروهای گیاهی در کشور با سابقه ۲۰ ساله، همچنان نوپا است و نمی‌تواند شکوفا شود.

کهربائی از صنعت داروهای گیاهی در جهان به عنوان یک صنعت پولساز نام برد و افزود: عدم توجه مسئولان امر به این صنعت در کشور، اعم از ندادن یارانه و ارز به تولید داروهای گیاهی، باعث شده این صنعت در ایران دچار مشکل و چالش شود.

وی ادامه داد: سازمان غذا و دارو، از صنعت داروهای گیاهی حمایت نمی‌کند، ولی با قیمت گذاری دستوری، مشکلاتی را پیش پای صنعت قرار می‌دهد. متأسفانه با مکانیسمی طرف هستیم که اجازه رشد و توسعه صنعت را نمی‌دهد.

کهربائی با انتقاد از وجود سیاست‌های غلط در حوزه دارویی کشور، افزود: این سیاست‌ها باعث شده علاقمندی به تولید از بین برود.

عضو هیأت مدیره انجمن تولید کنندگان داروهای گیاهی، با اشاره به شعار سال ۱۴۰۳ که مشارکت مردم در جهش تولید نامگذاری شده است، گفت: اگر این اتفاق بیافتد و بخش خصوصی در تولید مشارکت داده شود، می‌توان به رشد و بالندگی صنعت دارویی کشور امیدوار بود.

وی افزود: صنعت داروسازی ایران، کم از هند و چین نیست که بازار دارویی منطقه را تسخیر کرده اند. در حالی که ما از وجود دانشمندان و متخصصین مجرب در این حوزه برخورداریم.

کهربائی گفت: ایران، مهد گیاهان دارویی است و می‌توان با دانش فنی کمک کرد از خیلی کشورها در این عرصه جلوتر باشیم. سازمان غذا و دارو به عنوان رگولاتور، در کنار صنعت داروهای گیاهی باشد و روحیه مچ گیرانه را کنار بگذارد.

وی افزود: متأسفانه سیاست قیمت‌گذاری دستوری باعث می‌شود صنعت نتواند به رشد و توسعه برسد و دور نیست آن روزی که محصولات بی کیفیت تولید شود.

کد خبر 6089376 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • تجلیل از هنرمندان نمونه فعال در واحدهای تولیدی فعال صنایع دستی
  • شهرک صنعتی «کشت و صنعت» لرستان به‌زودی بهره‌برداری می‌شود
  • محصولات بیش از ۱۳۰ واحد صنعتی در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی
  • بهره‌برداری از طرح فروسیلیس منگنز ازنا تا چند ماه آینده
  • بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان
  • منع بکارگیری مشمولان غایب در واحد‌های صنعتی، معدنی و صنفی
  • بازدید هیئت هرمزگانی از نمایشگاه صنعت پلاستیک چین
  • عزم کشت و صنعت مغان برای تبدیل شدن به مرکز تولید بذر صیفی‌جات
  • بهره‌برداری از پروژه فروسیلیس منگنز ازنا در چند ماه آینده
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از قیمت‌گذاری دستوری