Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- فرماندار اردستان با بیان اینکه تامین نیروی کار به یک دغدغه مهم برای تولید کنندگان اردستانی تبدیل شده است، گفت: با سطح ایده‌آل فاصله زیادی داریم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  اردستان ، حمید رضا تاملی شامگاه چهارشنبه در جمع خبرنگاران به مناسبت فرا رسیدن هفته کارگر اظهار داشت: بازدیدهای خوبی به اتفاق رئسای اداره کار، تامین اجتماعی و صنعت و معدن از چند کارخانه شهرستان اردستان انجام شد که در بازدید از کارخانه فولاد و بازدید از خط تولید و گفت‌وگو با کارگران و همچنین ادای احترام و تقدیم هدایایی از کارگران نمونه این واحد صنعتی انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این کارخانه در حال حاضر بزرگترین کارفرما در شهرستان اردستان است که بیشترین نیروی کار را به خود اختصاص داده و در چند سال گذشته هم به لطف خدا شاهد توسعه پی در پی این واحد بوده‌ایم و در حال حاضر هم نزدیک به 350 نفر در این واحد مشغول بکار هستند که با اجرای طرح توسعه شرکت این عدد به 500نفر و بیشتر نیز افزایش پیدا می‌کند.

فرماندار شهرستان اردستان گفت: موضوعاتی را  در این بازدید در خصوص مباحث مربوط به بهبود وضعیت کاری کارگران، توجه به حوزه تامین مسکن و همچنین ارتقاء نظام‌های ایمنی حرفه‌ای خدمت کارفرما مطرح شد تا انشالله بیش از پیش شاهد رشد و شکوفایی این شرکت باشیم.

وی ابراز داشت: بازدیدی هم از ریخته‌گری اردستان انجام شد که این واحد از واحدهای قدیمی این شهرستان است که احداث آن به دهه 70 برمی‌گردد که در زمینه تولید شیرآلات صنعتی جایگاه و اعتبار خوبی در سطح کلان و ملی دارد و بیش از 100نفر در این واحد سال‌هاست مشغول به خدمت هستند و عده‌ای هم از همین کارگاه توانستند به افتخار بازنشستگی نائل بیایند.

تاملی بیان کرد: با توجه به سابقه طولانی فعالیت این واحد صنعتی می‌توانیم بگوییم این واحد از مجرب‌ترین نیروهای کاری سطح شهرستان اردستان برخوردار است که در آنجا درخواست کردیم که این شرکت امکان سرمایه‌گذاری مجدد و طرح‌های توسعه‌ای را در دستور کار خود قرار دهد و ما هم آمادگی داریم که در این رابطه هر کمکی که لازم بود انجام دهیم.

فرماندار شهرستان اردستان تاکید کرد: سومین مقصد بازدید شرکت مهاباد ریس بود که آن هم از شرکت‌های قدیمی شهرستان است و بیش از 180 نیرو مشغول فعالیت هستند که در یکسال گذشته چند طرح توسعه در قالب افزایش ماشین آلات در مجموعه اجرا شده که جای بسیار خوشحالی و امیدواری است و تعداد نیروی کار این واحد هم هر روز افزایش پیدا کرده است و از نکات بسیار تامل این واحد تولیدی حضور تعداد قابل توجه‌ای از بانوان است که با توجه به نوع کاری که دارد بانوان شهرستان اردستان از آن استقبال کرده‌اند و همچنین گفت‌وگویی با تعدادی از کارگران در محل شرکت داشتیم.

وی تصریح کرد: امروز در سطح شهرستان اردستان کارگر و تامین نیروی کار یک دغدغه مهم برای تولید کنندگان وکارآفرینان تبدیل شده است و خوشحالیم که فضایی فراهم شده که نیروی کار ما حق انتخاب داشته باشد و بتواند متناسب با تمایلات شخصی محل کار خود را انتخاب کند و تا جایگا ایده‌آل فاصله‌ای زیاد داریم.

تاملی گفت: همچنان باید در بُعد بیرون از محیط‌های کار و موضوع ارتقا‌ء آموزش‌ها و مهارت‌ها را قابل توجه قرار دهیم و در محیط کار هم از کارفرمایان بخواهیم که برای  مناسب‌سازی  محیط های کاری جهت فعالیت سالم پرسنل و رفع دغدغه‌ها و نگرانی‌های آن‌ها تلاش بکنند؛ کارگر امروز در خط مقدم تولید قرار دارد و طبق فرمایش رهبر معظم انقلاب اسلامی کارگران رزمندگان دفاع مقدس در جبهه جنگ اقتصادی هستند.

امام جمعه زاهدان: شرایط حوزه کارگری سیستان و بلوچستان چندان مطلوب نیستواحد‌های تولیدی برتر و کارگران نمونه استان بوشهر در هفته بسیج کارگری تجلیل می‌شوندنماینده مردم کرمان در مجلس: عدالت‌محوری در پرداخت حقوق کارگران رعایت شود

وی افزود: باید از لحاظ مختلف زمینه آرامش  روحی و روانی کار را فراهم کرد و هفته کارگر فرصت مناسبی است جهت تجلیل از جایگاه موثر این عنصر ارزشمند در محیط کسب و کار که امیدواریم واحدهای صنعتی شهرستان فراخوان وضعیت خودشان در جهت تجلیل از این عزیزان اقدام کنند و کارفرمایان هم با درک هر چه بیشتر این موقعیت ممتاز کارگر در محیط تولید در جهت ارتقاء رضایتمندی هرچه بیشتر پرسنل وکارگران تلاش کنند.

انتهای پیام/802/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شهرستان اردستان نیروی کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۸۸۸۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۸ سایت تبدیل بقایای کشاورزی به خوراک دام در کشور

مدیر کل بهبود تغذیه و جایگاه امور دام وزارت جهاد کشاورزی گفت: در کشور ۸ سایت تبدیل بقایای کشاورزی به خوراک دام وجود دارد که مجموعه نیشابور تنها کارخانه شرق کشور است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از نیشابور، سیداحمدرضا سید علیان در حاشیه بازدید از شرکت دامداران نیشابور در جمع خبرنگاران اظهارداشت: به جای کلمه ضایعات بخش کشاورزی بهتر است از کلمه بقایا و پسماندهای این بخش استفاده کنیم و این بقایای بخش کشاورزی وحتی خانگی می‌تواند در کارخانجاتی تبدیل به خوراک دام شوند.

وی ادامه داد: پایداری تولید شرط اولیه امنیت غذایی است و اکنون جنگ علوفه بصورت نرم در کنار جنگ آب شروع شده و کشت گیاهان کم آب طلب مانند سورگوم بجای ذرت علوفه ای اهمیتی بالاتر از بقایا و بازماندهای این بخش دارد.

سید علیان بیان کرد: در کشور 8 سایت تبدیل بقایا به خوراک دام وجود دارد که مجموعه نیشابور تنها کارخانه شرق کشور است.

علی مبارکی، معاون سازمان ومدیر جهاد کشاورزی نیشابور نیز در این بازدید اظهارداشت: شهرستان نیشابور از شهرستان های پیشرو در زمینه دام در استان است.

وی ضمن تقدیر از خدمات ارزنده تشکل های بخش دامی شهرستان ادامه داد : این شهرستان با بیش از 61 هزار راس دام سنگین و تولید شیری حدود 26 هزار تن در سال در استان در رتبه اول و در تولید گوشت با 7 هزار و500 تن در سال، رتبه دوم استانی را دارد.

مبارکی با تاکید این نکته که یکی از عوامل محدود کننده توسعه بخش کشاورزی تولید نهاده است؛ بیان کرد: در بخش کشاورزی بیش از 30 درصد بقایا داریم و قسمت عمده آن یا سوزانده و یا به دور ریخته می شود که باعث ایجاد مشکلات زیست محیطی نیز می شود و از طرفی نیاز شدید به واردات نهاده های خام دامی از خارج کشور داریم، لذا لازم است در خصوص صدور مجوزها وتسهیلات لازم جهت بازگرداندن این پسماندها به چرخه خوراک دام که منجر به کاهش قیمت آن وتامین امنیت غذایی می شود اقدام عاجل صورت پذیرد.

احمد داوطلب زرقی، مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی نیز ضمن تاکید برایجاد زنجیره تولید شیر توسط دامداری های صنعتی گفت: با توجه به ظرفیت های تعاونی دامداران نیشابور در بخش تولید شیر به منظور خدمات دهی بهتر به گاوداران، تکمیل زنجیره شیر این تعاونی با سرمایه گذاری در حوزه لبنیات می تواند قدم موثری برای اعضای تعاونی و دامداران شهرستان باشد.

وی افزود: برخی مشکلات پیش روی گاوداران صنعتی و سنتی استان در خصوص سامانه بازارگاه نیز امروز در حضور مدیرکل تغذیه وزارت جهاد کشاورزی بیان شد.

انتهای پیام/282/.

دیگر خبرها

  • وزیر تعاون: تمام دغدغه رییس جمهور معیشت مردم است
  • دانشگاه بنگاه اقتصادی نیست/ لزوم تولید دانش کاربردی برای تبدیل به سرمایه
  • دغدغه کارگران روی میز مسئولان قزوین
  • لزوم استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام
  • استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام
  • بازدید جمعی از معاونین و مدیران شرکت توزیع نیروی برق استان فارس از واحد‌های مختلف شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان غربی 
  • دغدغه کارگران روی میز مسئولان
  • فعالیت ۸ سایت تبدیل بقایای کشاورزی به خوراک دام در کشور
  • عزم کشت و صنعت مغان برای تبدیل شدن به مرکز تولید بذر صیفی‌جات
  • ۱۳ هزار نفر در شهرستان خلخال تحت پوشش تامین اجتماعی