Web Analytics Made Easy - Statcounter

جعفر فرشچی روز چهارشنبه در حاشیه جلسه بررسی مسائل و مشکلات شهرک های صنعتی گناباد و بجستان طی گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: افزایش تعرفه های اعلام شده از سوی شرکتهای خدماتی بر دامنه تنگناهای بخش تولید افزوده است.

وی با اشاره به افزایش هزینه های اجرای طرحهای احداث پست های برق در نواحی و شرکت های صنعتی، از وزارت نیرو و دست‌اندرکاران ذیربط خواست با اختصاص اعتبار مناسب در حمایت از این بخش پیشگام باشند تا از فشار مالی مضاعف بر واحدهای تولیدی جلوگیری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قائم مقام مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی با اشاره به وجود ۳۵۰ واحد تولیدی تعطیل شده و راکد در این شهرکها ادامه داد: رفع مشکلات و احیای آنها در اولویت مسوولان ذیربط قرار دارد.

وی گفت: مسائل و مشکلات این واحدها با حضور مسوولان سازمان صنعت، معدن و تجارت و مسوولان اقتصادی و قضایی به صورت ریشه ای و میدانی بررسی می‌شود و در صورتی که امکان راه‌اندازی مجدد آنها وجود نداشته باشد نسبت به تعیین تکلیف و واگذاری آنها اقدام می‌شود.

فرشچی با بیان اینکه عواید مالیات بر ارزش افزوده پرداخت شده توسط واحدهای تولیدی مستقر در هر شهرک صنعتی باید صرف توسعه زیرساختها و کمبودهای آن شهرک شود از نمایندگان مجلس شورای اسلامی خواست با اصلاح و تصویب قوانین از جمله در بررسی لایحه بودجه سال آینده بستر تحقق این امر را هموار کنند.

وی افزود: در پی تاکید استاندار خراسان رضوی بر تشکیل قرارگاه مانع زدایی از واحدهای تولیدی شهرکها و نواحی  صنعتی این استان از ابتدای امسال تاکنون ۹ جلسه در شهرستانهای مختلف استان برگزار شده است.

قائم مقام مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی ادامه داد: در این جلسات تلاش می شود با حضور مسوولان مربوطه مشکلات واحدهای تولیدی بررسی و رفع شود و در صورتی که امکان رفع آنها وجود نداشت، مسائل به کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان ارجاع می شود.
وی مهمترین تنگناهای مورد بررسی در این نشست را تامین زیرساخت‌های لازم برای واحدهای تولیدی، کاهش تعرفه‌های شرکت‌های خدماتی، تامین آب مورد نیاز و رفع آلایندگی محیط زیست در ابن شهرکها ذکر کرد.

فرشچی با اشاره به تعطیلی ۹ واحد تولیدی در شهرک ها و نواحی صنعتی شهرستان های گناباد و بجستان گفت: این منطقه از نظر واحدهای تولیدی فعال جزو مناطق شاخص خراسان رضوی است بطوری که ۹۰ درصد این واحدها فعال است. 

۱۷۲ واحد صنعتی در بخش‌های صنایع کانی فلزی و غیرفلزی، صنایع غذایی، شیمیایی و سلولزی در شهرستان گناباد فعالیت دارند که برای راه‌اندازی آنها هزار و ۲۷۳ میلیارد ریال سرمایه گذاری شده و برای سه هزار و ۲۸۴ نفر بطور مستقیم و دو برابر این تعداد بطور غیر مستقیم اشتغال ایجاد شده است.
سه شهرک و ناحیه صنعتی نیز با ۴۴۷ هکتار زمین و ۵۴ واحد فعال و ۱۱ سردخانه و انبار و سیلو در شهرستان گناباد فعال است.

از مجموع ۳۵ واحد صنعتی بجستان نیز ۲۴ واحد در ۲ شهرک صنعتی فعال است و از ۳۱ معدن در این شهرستان ۱۴ واحد تعطیل و ۱۷ واحد فعالیت دارند و در مجموع ۱۹۵ هزار و ۴۰۸ میلیون ریال در بخش صنعت و معدن بجستان سرمایه گذاری و برای ۳۱۸ نفر اشتغال ایجاد شده است.

شهرستانهای گناباد و بجستان با ۱۴۰ هزار نفر جمعیت به ترتیب در ۲۸۷ و ۲۷۸ کیلومتری جنوب و جنوب غربی مشهد قرار دارند.

برچسب‌ها واحد تولیدی شهرک صنعتی گناباد بجستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: واحد تولیدی شهرک صنعتی گناباد واحد تولیدی شهرک صنعتی گناباد بجستان واحدهای تولیدی خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۹۸۲۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجلیل از هنرمندان نمونه فعال در واحدهای تولیدی فعال صنایع دستی


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ محمدرضا قربانی گفت: در شهرستان برخوار دو منطقه صنعتی دولت آباد و حبیب آباد و یک ناحیه صنعتی در کمشچه فعال است که بیش از ۲۱ هزار کارگر بیمه شده دارد و در صنایع کوچک و بزرگ، واحد‌های تولیدی و کارگاهی فعال هستند.


وی افزود: شهرستان برخوار رتبه اول اشتغال از لحاظ کمترین نرخ بیکاری را دارد و پارسال بیش از دو هزار و ۴۰۰ فرصت شغلی جدید در سامانه رصد توسط دستگاه را ثبت کرده است.


در این بازدید فرماندار برخوار از صنایع دستی قالی بافی، نقشه کشی، خیاطی، نقاشی روی مس، نقاشی روی کاشی و سفال، مینا کاری و فیروزه کوبی در مجموعه هنری درنا بازدید

دیگر خبرها

  • تجلیل از هنرمندان نمونه فعال در واحدهای تولیدی فعال صنایع دستی
  • بهسازی معابر شهرک‌های صنعتی اردبیل با اعتباری بالغ بر ۶۰۰ میلیارد ریال
  • ممنوعیت خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی قبل از اخذ پایان‌کار
  • قدردانی از کارگران واحد‌های تولیدی و خدماتی همدان
  • ممنوعیت هرگونه خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی
  • شناسایی و مستندسازی ۲۰ نیاز فناورانه واحدهای صنعتی در خوزستان
  • بزرگترین سایت طرح نهضت ملی مسکن خراسان رضوی در گناباد است
  • اعطای تسهیلات خرید به سرمایه گذاران جهت اصلاح خطوط تولیدی
  • ۱۱۰۰ قطعه زمین نهضت ملی مسکن به متقاضیان گنابادی واگذار شد
  • بهره‌برداری از پروژه فروسیلیس منگنز ازنا در چند ماه آینده